Usluge

Osnivanje društva i izrada poslovnog plana

Usluga uključuje pripremu, prikupljanje potrebne dokumentacije i savjetovanje prilikom osnivanja Vaše tvrtke na hrvatskom tržištu. Isto tako, pružamo mogućnost razvoja sveobuhvatnih poslovnih planova i investicijskih studija uz ekonomsku i financijsku analizu ciljanih tržišta.

Zastupanje i poslovno savjetovanje stranih društava

Željni smo predstavljati Vašu tvrtku i upravljati njenim svakodnevnim poslovanjem u Istri, Hrvatskoj. Punta Christo blisko surađuje sa stručnjacima u svim područjima i koordinira sve pravne, financijske, porezne aspekte te ostale poslovne izazove s kojima se susreće Vaša tvrtka.

Ulaganje u nekretnine, upravljanje i održavanje nekretnina

Punta Christo će nadzirati tijek Vašeg investicijskog ulaganja u nekretnine surađujući sa stručnjacima i zastupajući Vaš interes. Stručni nadzor uključuje aktivnosti od projektiranja i izgradnje do eventualne prodaje ili iznajmljivanja, ovisno o Vašim specifičnim ciljevima. Udaljenost od Vašeg ulaganja zahtjeva lokalnog partnera od povjerenja koji će se brinuti i održavati Vašu nekretninu te Vas istovremeno informirati o svemu što se događa u i oko objekta.

Pružanje usluga oglašavanja

Ukoliko razmišljate o uvođenju Vaših proizvoda i usluga na tržište Hrvatske ili jugoistočne Europe, Punta Christo Vam može pomoći oko oglašavanja, distribucije i prodaje Vaših proizvoda na tim tržištima.